Személyre szabott berendezés szállodák számára.

Kiváló minőség, figyelem a részletekre, ezek a jellemzői a személyre szabott szállodai berendezésnek.

Egy kereskedelmi tevékenységben a legjobb helykihasználhatóság érdekében szakértőhöz kell fordulni, főleg akkor, ha az esztétika is alapvető, mint például a turizmus terén. Forduljon Cerettihez igénye szerinti szálloda-berendezésért!
Ez a cég már évek óta ebben a szektorban dolgozik tevékenységét egész Itáliára és külföldre is kiterjesztette. Az elvégzett munka minősége, a termékek tartóssága és a részletekre kiterjedő gondosság az, ami Cerettiből vezető céget csinált. Ha szüksége van néhány jó tanácsra szállodája berendezésével kapcsolatban, keressen meg bennünket.
Természetesen minden munka 100 %-ban az Ön kívánsága szerint készül. A mi szakértőink tanácsot adhatnak Önnek a manapság divatos tendenciákat illetően, avagy olyan eredeti megoldásokra hívhatják fel figyelmét, melyek jellegzetessé teszik az Ön stílusát és visszatükröződnek tevékenységi körükben. Egy mediterrán hotel? Vagy luxusszálloda? Modern, divatos, vagy klasszikus, barátságos és egyszerű? Zavarba hozó választási lehetőségek!
Szállodájának kívánsága szerinti berendezése nem csak a bútorokra vonatkozik, hanem a dekorációra, textíliákra, és a világításra is, tehát egy teljes körű tervezet.
Ha szeretne néhány példát megtekinteni, keresse meg web oldalunkon a szállodai megvalósítások oldalát és biztosan talál néhány, az Ön vállalkozásához alkalmas ötletet, érdekességet.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon Cerettihez bármilyen információra van szüksége, szállodája személyre szabott berendezéséhez!
 

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006