Szálloda berendezési terv: Isten hozott 2016!

Nagy sikerű szálloda berendezési terv az új esztendőben is….. kezdjük jól az évet!

Végre már az új esztendőben üdvözölhetjük önöket, Isten hozott 2016, legyen ez a nagy örömök és a teljes megelégedés éve az önök számára! A karácsonyi és újévi ünnepek elteltével ideje munkához látni, folytatni a megkezdett terveket. Talán ezek között van szállodájuk berendezésének felújítási tervezete is az új esztendőre? Friss, megújult kinézetre van szükségük, szobák modernizálására, még barátságosabb környezetre vendégei számára? Határozottan ez a legmegfelelőbb hely az önök számára, Ceretti kell ide.
Mindenféle kereskedelmi tevékenységhez kapcsolódó berendezési tervezettel rendelkezünk, hosszú évek során szerzett tapasztalataink teszik lehetővé, hogy igazán izgalmas szálloda berendezési tervezetet javasoljunk, melyet méretre, személyére szabtunk. A munka teljes egésze cégünkön belül történik, minden elemét megtervezzük, legyártjuk, utolsó simításokkal készre csináljuk, majd ellenőrizzük, hogy hiba még véletlenül se csússzon be. Minőségi munkáért forduljanak Cerettihez!
Csapatunk hasznos tanácsokkal szolgálhat a divat, a különböző irányzatok, különleges anyagok felhasználását illetően, avagy a dekorációs hatás tekintetében. Együtt minden bizonnyal olyan egyedülálló atmoszférát tudunk teremteni, amilyenről eddig csak álmodtak. Kezdjék azzal, hogy felveszik velünk a kapcsolatot, tárgyaljanak dizájnereinkkel, hogy hozzáláthassanak szállodájuk új berendezésének megtervezéséhez az önök óhajai szerint és mi egy igazán speciális árajánlatot adunk.
 

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006