Húsüzletek berendezése szupermarketek belsejében.

A húsüzletek berendezése a szupermarketek belsejében egészen különleges, mert egyfelől promocionálisnak, másfelől funkcionálisnak kell lennie. Íme, a magyarázat.

Mind gyakrabban lehet látni hentesüzleteket a szupermarketek belsejében. Korábban csak külső beszállítók csomagolt áruival találkozhattunk, ma pedig megvan a lehetőség arra, hogy egyenesen a henteshez forduljunk kívánságainkkal.
A bevásárló központokban és szupermarketekben működő húsboltok berendezése különleges. Először is kisebb hely áll rendelkezésre, tehát tanulmányozni kell az egész bútorzatot és méretre kell legyártani. Másodszor, jó nagy üveges pultra van szükség, melyben felsorakoztatható a kínálat. Vigyázat, teljes egészében védettnek kell lennie (vagyis az áru nem érintkezhet e vevőkkel) és egy bizonyos hőmérsékletet garantáltan tartania kell a hús minőségének megőrzése érdekében. Ez, a húsbolt vásárló közönséggel közvetlen kapcsolatban lévő része, míg a másik, hentesekkel kapcsolatban lévő résznek tartalmaznia kell a hentes felszereléseket, így a vágó eszközöket, a hústőkét, a gépeket, a tágas hűtőteret és egyebeket.
Egy szupermarketben lévő, jól felszerelt húsüzletnek egyrészt promocionálisnak kell lennie, azaz vásárlásra kell ösztönöznie a vevőket, másrészt funkcionálisnak kell lennie, mely lehetővé teszi, hogy a hentesek kényelemben és biztonságban dolgozhassanak.
Forduljanak Cerettihez, a céghez, mely évek során szerzett tapasztalataival készen áll arra, hogy kitűnő terveit önök elé tárja. A legjobb helyen járnak, lépjenek velünk kapcsolatba, és mi megtervezzük minőségi hentesüzletük speciális berendezését.

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006