Gasztronómiai szaküzletek berendezése: helykihasználhatóság optimalizálása.

Ahhoz, hogy kis területen sokféle árut lehessen árusítani egy jó berendezési terv szükséges, melynek alapján minden rendelkezésre álló helyet ki lehet használni.

Manapság a gasztronómiai szaküzletek olyanok, mint a szupermarketek kicsiben és általában kisebb községekben és városközpontokban maradnak talpon. Mindenfélét árulnak a tésztától az édességekig, a friss felvágottaktól a húsokig, mélyhűtött termékektől az italokig… és ezeken a csöppnyi helyeken minden megtalálható! Mi a titka? A titok a berendezésben rejlik, kis helyen bőséges árukínálat!  Rendezettség, jó helykihasználás, a megfelelő árubemutató állványok felállítása és kész is!
Ceretti Arredamenti a megfelelő cég, mely az ön segítségére lehet. Székhelyünk sok-sok éve már, hogy Torminiban van, a bresciai járásban. Mindenféle kereskedelmi tevékenységre (étterem, szálloda, pub, bár, diszkó, hús és hentesáru üzlet, pizzeria) vonatkozó, bármilyen típusú berendezést megtervezünk és meg is valósítunk. Tehát a jó kezdés érdekében forduljanak ehhez a céghez gasztronómiai szaküzletük berendezéséért! Berendezés alatt természetesen nem csak a bútorokat értjük. Egy helyszíni felmérés után papírra vetjük az optimális helykihasználhatóságot betervezve a termékeket és a szükséges eszközöket is. Példaként említjük a hűtőpultot a friss áruk és húsok részére, a tészták és tartós édességek részére felállított polcokat, a mélyhűtő pultot, a borállványokat és még sok mást. Cerettinek köszönhetően teljes körű berendezést biztosíthatunk gasztronómiai szaküzletének berendezéséhez.
Vegyék fel velünk a kapcsolatot mindenféle kötelezettség nélkül.
 

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006