Egy bár longue berendezése

A bar longue music berendezése különleges, a nap minden pillanatához  illenie kell. Forduljon Cerettihez az Ön stílusos bárjának berendezéséért, és nem hibázhat.

Az utóbbi időben sokat hallunk a longue bárokról, az ilyen típusú üzlethelység különösen divatos manapság… De miről is van szó? Hogyan lehet egy ilyen bár berendezését felismerni? A longue bar nyilvános vendéglátóhely, mely az American Barból ered, csak elegánsabb és kifinomultabb. Fő jellemzője a zene, mely mindig hallható zenei aláfestés, relaxáló és megnyugtató, a vendégek ellazulását segíti.

A bár longue music berendezése egészen különleges: először is illenie kell a vendégkörhöz, legyen nappal, vagy éjszaka,  tehát nem lehet túlságosan nagyvilági, de személytelen sem.
Reggelihez, vagy aperitifhez, vagy egy kávéhoz a barátokkal, vagy éjszakai bulihoz… nem könnyű megtalálni a megfelelő bár bútorokat mely megfelel a nap mindezen pillanatainak.
Hogy ne hibázzon, forduljon  Ceretti Arredamentihez, a szektor vezető cégéhez.

Hosszú évek óta foglalkozunk mindenféle nyilvános vendéglátóhelységgel, speciális követelményeket figyelembevéve valósítjuk meg a terveket egy ad hoc berendezésre vonatkozóan és mivel a bútorok gyártása teljes egészében cégen belül történik, így maximálisan biztosítani tudjuk a személyre szabottságot. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot minden elkötelezettség nélkül.

A bar longue berendezéséhez nagyon trendy, nagyon modern és nagyon díszletszerű berendezést javasolunk, mely azonban ne legyen lehengerlő: képek, visszafogott fények játéka az árnyakkal és a színekkel, növények és virágok, dizájnos tárgyak, stb. A leginkább használt anyagok a plexiglass, az inox és a fa.

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006