Berendezési terv húsüzletek számára.

Húsüzletek számára kidolgozott berendezési tervezet, mely figyelembe veszi a rendelkezésre álló terület kihasználhatóságát, és amely vásárlásra ösztönzi a vevőket.

Minden üzletnek olyan berendezéssel kellene rendelkeznie, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést, és amely a legtetszetősebb külcsínnel ösztönzi vásárlása a vevőket. A berendezés kidolgozásakor mindig figyelembe kell venni a rendelkezésre álló hely kihasználhatóságát, különösképpen akkor, amikor a terület nem túl nagy, az eladásra szánt áru viszont elég sok. Ma a húsüzletek berendezésével foglalkozunk.
Említettük már, hogy nem csak a bárok, szállodák, vagy ruhaboltok számára fontos az arculat, vagyis az egyedi berendezés, hanem a gasztronómiai szaküzletek, zöldségesek és hentesüzletek számára is.
Ceretti az a cég Bresciaból, amely az ön húsboltjának berendezését megtervezi és megvalósítja. Már hosszú ideje specialistája ennek a tevékenységnek, olyan ad hoc munkát képes nyújtani, amely kielégíti az ön egyedi kívánságait.
Egy alapos helyszíni szemle után, mely felméri a rendelkezésre álló területet, az ingatlan egyéb jellemzőit és nem feledkezik meg arról sem, hogy milyen a közvetlen környezete, nekiláthatunk az üzlet berendezésének megrajzolásához. Ezt önök velünk együtt átnézik, és ha minden részletben megegyezünk, kezdődhet a gyártás, melynek egész folyamata nálunk történik.
Ceretti lépésről lépésre figyelemmel kíséri a munka minden fázisát egészen hentesüzletük berendezésének utolsó pillanatáig. Vegyék fel velünk a kapcsolatot minden kötelezettség nélkül.
 

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006