Bajor stílusú söröző berendezése

A jellegzetes bajor söröző berendezése: fából készült bútorok, nagy kiterjedésű dekorációk és támla nélküli székek a pultok mellé. Íme Ceretti ajánlata az Ön sörözőjének berendezéséhez.

Azon gondolkozik, hogy felújítja, átalakítja üzlethelységét valami egyedire és eredetire? Válassza Ceretti Arredamentit sörözője berendezőjének és a siker biztosítva van. Ez a cég hosszú évek óta tervezője és kivitelezője közösségi helységek berendezésének, a cégen belüli kivitelezés garantálja a maximális testreszabottságot, hogy az Ön üzlethelysége igazán exkluzív legyen.
Milyen söröző berendezést tanácsolhatunk Önnek? Mik a javaslataink? Az biztos, hogy a bajor stílus jelenleg a legnépszerűbb, ha ez a stílus tetszik Önnek. Festett fabútorok, pultok, székek, támla nélküli ülőalkalmatosságok a pultokhoz, falra függesztett nagy méretű zászlók, díszítésül szolgáló  hatalmas söröskorsók  a párkányokon és a polcokon… ezek azok a jellegzetes berendezési tárgyak, melyek nem hiányozhatnak egy bajor stílusú sörözőből. Ha hozzátesszük a megfelelő nem túl erős, de határozott világítást a megfelelő pontokon elhelyezve úgy, hogy a helység némely része kevésbé megvilágított legyen, a hatás  egyenesen észveszejtő!
Ceretti Arredamenti nem csak sörözője berendezésével, azaz nem csak a bebútorozással, a dekorációval és világítással foglalkozik, hanem az Ön tevékenységéhez tartozó legkiválóbb felszerelést is figyelmébe ajánlja. Ha pedig egy kis méretű konyhával is rendelkezik, ahol sült krumplit, szendvicseket, mini pizzákat, stb. lehet készíteni, ez esetben is minden elemet megtalál Cerettinél.
Ne várjon sokáig, készítsük el együtt új sörözője berendezési terveit!

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006