Élelmiszerbolt berendezése: a siker kulcsa.

Élelmiszerbolt berendezése: a múlt és a jövő párosítása termékeiken keresztül és ezek kínálata a nagyközönség számára.

Amikor egy élelmiszerboltra gondolnak, mi jut az eszükbe?  Egy üzlet, kicsiny, közepes méretek, kiváló minőség, kész ételek, konzervek, házias konyha, tehát valami, ami egészen eltér a nagy bevásárló központoktól, a modern diszkontáruházaktól. Egy jól menő élelmiszerbolt sikerének titka pontosan a múlt és a jövő párosításában rejlik, amivel új szolgáltatást lehet nyújtani a vevőknek.
Ceretti egy olyan berendező cég, amely rengeteg tapasztalatot gyűjtött össze az évek során, amely rendelkezésükre áll hasznos tanácsokkal és egy funkcionális, vonzó és rendezett munka környezet kialakításának terveivel. Élelmiszerboltjának berendezéséhez tehát forduljon Cerettihez.
Hogyan párosítható a múlt és a jövő? Kínáljanak kiváló minőségű helyi, vagy jellegzetes termékeket versenyképes áron. Egy kisebb területet is ki lehet használni bő áru választék elhelyezésére. Ceretti élelmiszerbolt berendezéseinek köszönhetően tanulmányozni lehet a borok és italok, a szárazáruk, a felvágottak, a friss húsok, a kész termékek tárolására szolgáló fagyasztó szekrények elhelyezésének lehetőségét, tehát minden áru kategóriáét a rendelkezésre álló területen okosan, rendezetten és figyelemfelkeltően.
Természetesen az élelmiszerbolt berendezése minden alkalommal ad hoc történik egy részletes helyszíni felmérés után, alaposan áttanulmányozva azt. Bízzanak a szektor szakértőiben!
 

Where we are
Lakcim:
Via Pasteur, 9/A - 25089
Villanuova sul Clisi (BS)
Italy

Archive
> 2020
> 2019
> 2016
> 2011
> 2010
> 2009
> 2008
> 2006